face  in  twit  youtube  google

logo dobrog domacina
Umega baner

UMEGA

UMEGA AGRO polјoprivredna mehanizacijaUMEGA AGRO logotipas1

Umega grupa fokusira se na razvoj proizvoda koji implementira nove tehnologije u proizvode naše kompanije kako bi povećao produktivnost krajnjih korisnika naših mašina i njihov duži vek trajanja.

Ponosni smo što imamo visoko kvalifikovane zaposlene, a u proizvodnji koristimo materijale najvišeg kvaliteta i inovativne tehnologije.Naši glavni proizvodi su polјoprivredne prikolice i poluprikolice, kotlovi na slamu, keramičke kante i čelične konstrukcije. Više od 80% prikolica i poluprikolica se izveze u inostranstvo i već je izgrađena vrlo snažna pozicija naše kompanije u zemlјama Zapadne, Centralne i Istočne Evrope.

1    IMG 4753

Sada smo jedna od vodećih kompanija za proizvodnju prikolica u zemlјi i poznati po visokokvalitetnim prikolicama i poluprikolicama, kao I njihovoj pouzdanosti i trajnosti. Uz nosivost od 3,5 do 30 tona UMEGA AGRO vozila mogu zadovolјiti svaku potrebu malih, individualnih farmera i velikih farmi.

IMG 4642  PI20 2 800x480

Sa ponudom od 50 različitih modela, korisnici mogu da izaberu :transportnu prikolicu sa kipovanjem na jednu, dve ili tri strane,pretovarnu prikolicu za žitarice ili multi funkcionalnu prikolicu za sliažu,razbacivanje stajnjaka, pretovar šećerne repe itd..

Umega agro tim nije aktivan samo u prodaji, već ima cilj da pomogne korisnicima i partnerima u svim tehničkim i servisnim uslugama.