face  in  twit  youtube  google

logo dobrog domacina
Umega baner

UMEGA

UMEGA AGRO polјoprivredna mehanizacijaUMEGA AGRO logotipas1

Umega grupe fokusira se na razvoj proizvoda koji implementira nove tehnologije u naše proizvode kako bi povećao produktivnost krajnjih korisnika dok koriste naše mašine i dugovečnost mašina.

Ponosni smo što imamo visoko kvalifikovane zaposlene; koristeći u proizvodnji materijale najvišeg kvaliteta i inovativne tehnologije. Glavni proizvodi koje proizvodimo su polјoprivredne prikolice i poluprikolice, kotlovi na slamu, keramičke kante i čelične cronstrukcije. Više od 80% prikolica i poluprikolica je izvezeno u inostranstvo i već smo uspostavili vrlo snažnu poziciju u zemlјama Zapadne, Centralne i Istočne Evrope.

1    IMG 4753
Sada smo jedna od vodećih kompanija za proizvodnju prikolica u zemlјi i dobro su poznata po visokokvalitetnim prikolicama i poluprikolicama, pouzdanosti i trajnosti. Uz nosivost od 3,5 do 30 tona UMEGA AGRO vozila mogu zadovolјiti svaku potrebu malih, individualnih farmera i velikih farmi.

IMG 4642  PI20 2 800x480

Od više od 50 različitih modela, korisnici mogu da izaberu jedan-, dvogodišnji, tro-bočni kran, rasturači đubriva, transporter zrna, multifunkcionalni prikolični PI tip i dr. Umega agro tim nije samo o prodaji, već smo tu da pomognemo korisnicima i partnerima u svim tehničkim i servisnim uslugama.