face  in  twit  youtube  google

logo dobrog domacina

Manifestacije

Proizvodnja mleka i mesa
Proizvodnja mleka i mesa
Proizvodnja mleka i mesa

Međunarodni sajam poljoprivrede u Novom Sadu

Kompanija Almex je poslednjih godina jedan od najznačajnijih izlagača na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu. Više od 15 godina prisutni smo kao izlagači a naši proizvodi višestruko su nagrađivani. Na sajmu izlažemo poljoprivrednu mehanizaciju iz našeg asortimana, više od 100 mašina na 2.500m2, takođe i našu stoku: nazimice i junice, kao i stočnu hranu koju proizvodimo. Izlažemo na 4 štanda.

   018 Copy009 Copy 025 CopyIMG 20160516 121724IMG 20160516 123019

Almex predstavlja najsavremeniju mehanizaciju, iz godine u godinu inovativniju, savršeniju ali dostupnu domaćim poljoprivrednicima, sve u cilju efikasnosti, olakšanja rada, boljih prinosa kao i očuvanja životne sredine. Pored novih mašina uvek izlažemo i demo i polovnu mehanizaciju. Zastupljene su mašine svih renomiranih inostranih proizvođača čiji smo ovlašćeni uvoznici: Claas, Holmer, Lemken, Maschio Gaspardo, Caffini, Bergman, Vogel noot... Almex proizvodi i sopstvenu mehanizaciju za tešku obradu zemlje koju predstavljamo i na Sajmu. 

    011 CopyPicture 234

Picture 278Picture 338Picture 431

Naš štand obiđe na desetine hiljada posetilaca a posebnu pažnju ukazujemo našim klijentima, zainteresovanim kupcima, poslovnim partnerima i prijateljima kompanije, u domaćinskoj atmosferi. Svake godine imamo sajamsku akciju i nudimo specijalne uslove za određene proizvode. Sajam je idealna prilika da se zainteresovani informišu o mehanizaciji kao i uslovima prodaje. 

 Picture 360Picture 380Picture 371

Proizvodi kompanije Almex, mehanizacija i stoka, višestruko su nagrađivani. Poslednjih godina naše nazimice i junice osvojile su zlatne medalje a naša mehanizacija je deceniju i po osvajala najviše nagrade.