face  in  twit  youtube  google

logo dobrog domacina

FSH za portal

FABRIKA STOČNE HRANE "JABUKA" PANČEVO

LIDERI KVALITETA U PROIZVODNJI STOČNE HRANE! novi logomali

Fabrika stočne hrane "FSH Jabuka” doo Pančevo bavi se proizvodnjom koncentrovane stočne hrane pola veka. Poverenje kupaca se gradi od 1966. godine i stalno se unapređuje. Uspešno poslovanje sa preko 20 distributera i preko 2100 maloprodajnih objekata u zemlji i inostranstvu, već pola veka održavaju “FSH Jabuka” na liderskom mestu u proizvodnji stočne hrane.

  Fsh Jabuka 13Fsh Jabuka 19

U našem proizvodnom programu kupcima nudimo najkvalitetnije kompletne krmne smeše, dopunske krmne smeše i vitaminsko-mineralne predsmeše za sve vrste i kategorije domaćih životinja, kao i smeše po posebnim zahtevima. Potpune krmne smeše se proizvode u brašnastom i peletiranom obliku, u pakovanjima od 10, 20 i 40 kg kao i u rinfuzu.

Fsh Jabuka 9Fsh Jabuka 3

Proizvodnja je u potpunosti automatizovana i kompjuterizovana, što garantuje da smeše proizvedene u našoj fabrici sadrže sve potrebne sastojke za kvalitetan odgoj domaćih životinja. Poseban deo proizvodnje predstavljaju vitaminsko-mineralne predsmeše, koje se proizvode za sve vrste i kategorije životinja, kao i predsmeše po zahtevima kupaca.

                           Fsh Jabuka 23Fsh Jabuka 11

Jula 2014. godine fabrika postaje vlasništvo Almex doo. Današnji kapacitet fabrike dostiže 100.000 tona na godišnjem nivou. Pripajanjem FSH Jabuka korporaciji Almex, krug proizvodnje je zatvoren. Skoro 90% makrokomponenti koje koristi FSH uzgaja se na Almexovim njivama: kukuruz, soja, suncokret, ječam i pšenica.

Fsh Jabuka 20                                                 

                                                U decembru 2014. pokenuta nova linija - hrana za kućne ljubimce ROLLAND PET FOOD.

 

Rolland Pas Logo 2501

jabuka009

 

 Kontrolisana proizvodnja - od kontrolisanih sirovina!

Fabrika Stočne Hrane je među prvima implementirala standarde ISO 9001/2008 i HACCP, što dodatno garantuje kvalitet naših proizvoda i usluga. Dugogodišnje iskustvo, praćenje naučnih dostignuća, kontrola svih faza proizvodnje, analiza ulaznih sirovina i gotovih proizvoda u sopstvenoj laboratoriji i ovlašćenim institutima, savetovanje, praćenje i obilazak kupaca, garantuju kvalitet naših proizvoda i usluga.

jabuka0013

                                                                                 POLA VEKA SA VAMA - FSH JABUKA

 

Fabrika stočne hrane ’’FSH JABUKA’’ D.O.O.

Skrobara, Trg Maršala Tita 63, 26000 Pančevo, Srbija

centrala: 013 / 2315 212

komercijala: 013 / 2316 056, 2315 848
nabavka: 013 / 2331 210
kancelarija: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
prodaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

http://www.fsh-jabuka.rs/